Uncategorized

Online scheiden: zet vandaag nog jullie scheiding in zijn werking

Door de groei van het online internet is het tegenwoordig mogelijk om online scheiden. Tot de beslissing komen om te scheiden van jouw partner is moeilijk en het is een beladen proces wat veel tijd en energie gaat kosten. Door de komst van online scheiden zijn er echter opties beschikbaar waarmee jij in rust en voor een betaalbare prijs kunt scheiden, waardoor de relatie en financiën na de scheiding intact blijven. Door het scheidingsproces vanuit het comfort van jouw vertrouwde omgeving uit te voeren, bespaar je niet alleen tijd, maar ook geld en emotioneel beladen situaties. Voordat jij en jouw partner aan de slag gaat aan jullie scheiding, is er hier informatie op een rijtje gezet over dit unieke proces.

Wat is online scheiden?

Online scheiden is bedoeld voor koppels die een onbetwiste echtscheiding zoeken. Dit betekent dat beide individuen het eens zijn over de beslissing om het huwelijk te beëindigen en dat er geen onenigheid is over zaken zoals de verdeling van de gemeenschap van goederen, alimentatie en kinderbijslag betalingen of voogdij en co-ouderschap. Koppels die het niet eens kunnen worden over deze voorwaarden komen niet in aanmerking voor een online scheiden, aangezien dit behoort tot een betwiste echtscheiding. Zoals al kort vernoemt is, is het proces van online scheiden een stuk vriendelijker en vraagt het een stuk minder energie en emoties. Het proces is vergelijkbaar met het online indienen van jouw belastingen. Een team helpt jullie bij het uitwerken en invullen van alle benodigde documenten, zodat jullie je geen zorgen hoeven te maken over ingewikkelde legale kwesties.

Waarom hiervoor kiezen?

Ten eerste bespaar je een hoop geld aan juridische kosten omdat je bij deze vorm van scheiden geen advocaat nodig hebt. Door online een echtscheiding aan te vragen, besparen jij en jouw echtgenoot geld wat jullie kunnen besteden aan andere belangrijke kostenposten, zoals de hypotheek of de opleiding van jullie kinderen. Ten tweede minimaliseer jij het risico dat de vereiste echtscheiding formulieren onjuist worden ingevuld en door de rechtbank worden afgewezen. Ondanks dat jullie alle formulieren begrijpen, is het erg makkelijk om een kleine fout te maken. Een professioneel team zorgt ervoor dat dit wordt voorkomen, zodat jullie niet meer tijd kwijt zijn dan nodig is. Ten derde vermijden jij en jouw echtgenoot dat je voor een rechter of voor een rechtbank moet stappen. Jij en jouw partner kunnen de informatie in jouw eigen tijd invullen terwijl jullie je bevinden in een vertrouwde omgeving, namelijk thuis.

Scheiden en dan?

Hoe gaat het in zijn werking?

Het is allereerste belangrijk dat je kiest om het online scheiden uit te laten voeren door een betrouwbare partij. Een partij die jij hiervoor kunt vertrouwen is Goed Online Scheiden. Op de website wordt er gewerkt met duidelijke en transparante communicatie over alle stappen in het proces van online scheiden. Normaliter is het voor bijna ieder getrouwd stel mogelijk om gebruik te maken van een online scheidingsproces, maar aangezien ieder huwelijk uniek is en anders in elkaar zit is het handig om vooraf contact op te nemen met het bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *